Κίνα Μύλος άλεσης σκονών κατασκευαστής
Αρχική Σελίδα

Qingdao Epic Powder Machinery Co., Ltd.

Qingdao Epic Powder Machinery Co., Ltd.

1
Qingdao Epic Powder Machinery Co., Ltd.
EPIC Co. μηχανημάτων σκονών Qingdao, ΕΠΕ
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

EPIC ΣΚΟΝΗ είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής των λεπτών προγραμμάτων επεξεργασίας σκονών, ειδικά άλεση σκονών, ταξινόμηση σκονών, επεξεργασία επιφάνειας σκονών και ανακύκλωση αποβλήτων, με την ξηρά διαδικασία και την υγρή διαδικασία.

Η ομάδα μας έχει περισσότερο από 35 έτη εμπειρίας στη διάφορη επεξεργασία σκονών. Η τεχνολογία και η εμπειρία μας αναπτύσσονται κυρίως υπό την τεχνική εκπαίδευση των γερμανικών συμβούλων μας, οι οποίοι ήταν οι μηχανικοί προγράμματος και ο σχεδιαστής ταξινομητών Hosokawa αλπική Γερμανία. Έχουμε επίσης τους συμβούλους από την Αυστραλία και τη Μαλαισία, οι οποίες είχαν εργαστεί πάντα σε Omya για περισσότερο από 28 έτη και είχαν συμμετάσχει στο διάφορο νέο σχεδιασμό προγραμμάτων και την υπάρχουσα βελτίωση εγκαταστάσεων σε Omya.

Έχουμε παράσχει τις μηχανές και τις υπηρεσίες στα διάφορα λεπτά προγράμματα επεξεργασίας σκονών στην ορυκτή βιομηχανία, τη χημική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και γεωργίας, και τη βιομηχανία φαρμάκων. Έχουμε μια ουσιαστική βάση δεδομένων δοκιμής με πάνω από 5000 εκθέσεις δοκιμής πάνω από 1000 διαφορετικών υλικών.

Είμαστε όχι μόνο ικανοί να παρέχουμε τις πρώτης τάξεως μηχανές, αλλά και να παρέχουμε τα προσαρμοσμένα σχέδια για να καλύψουμε τις απαιτήσεις παραγωγής των πελατών. Θα συνεργαστούμε στενά με τον πελάτη για να καθορίσουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης και το στόχο οποιουδήποτε προγράμματος, και για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για να επιτύχουμε τους στόχους τους:


- Μελέτη του εφικτού και έννοιας
- Δοκιμή επεξεργασίας δειγμάτων και ανάλυση εργαστηρίων
- Υπολογισμός δαπανών και αποδοτικότητας
- Προγραμματισμός χρονοδιαγράμματος και των πόρων
- Με το κλειδί στο χέρι λύση, βελτίωση εγκαταστάσεων και λύση εκσυγχρονισμού.

 

Από την αρχή έως το τέλος, μπορούμε να παρέχουμε την επαγγελματική και επίπονη διαχείριση του προγράμματος:

 

- Προγραμματισμός προγράμματος
- Επίβλεψη και διαχείριση εργοτάξιων οικοδομής
- Εγκατάσταση και δοκιμή της ενοργάνωσης και του συστήματος ελέγχου
- Ανάθεση μηχανημάτων και εγκαταστάσεων
- Κατάρτιση υπαλλήλων
- Υποστήριξη σε όλη την παραγωγή.

 

Εμμένουμε στην αρχή της μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους πελάτες. Ο στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε έναν τέλειο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας και χαμηλής επένδυσης για τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πηδήσετε στη πρώτη γραμμή του κόσμου επεξεργασίας σκονών με τη συνεπή προσπάθειά μας!

Ιστορία

Όφελος από την απέραντη εμπειρία μας για να βρεί το απώτατο solutionor τα υλικά σας

 

2007: Το AsiaTsing (Σαγκάη) Co. Engieering και εξοπλισμού, ΕΠΕ καθιερώθηκε στη Σαγγάη Κίνα, για να βοηθήσει τη λαβή του κ. Kretschmer/IVA Γερμανία να κονιοποιήσει τα προγράμματα επεξεργασίας στην Κίνα.

 

2010: Το AsiaTsing ένωσε τα χέρια με την τεχνολογία σκονών μικρού (Qingdao) και τη Co. εξοπλισμού, καπάκι, για να βοηθήσει τη λαβή μικρού (Qingdao) να κονιοποιήσει τα προγράμματα επεξεργασίας στην Κίνα και στο εξωτερικό.

 

2012: Το AsiaTsing άρχισε τη EPIC ομάδα συνεργασίας wilh, και ίδρυσε μαζί τη EPIC Co. μηχανημάτων σκονών (Qingdao), ΕΠΕ σε Qingdao/Κίνα, για να αναπτύξει την επιχείρηση στη βιομηχανία επεξεργασίας σκονών στην παγκόσμια αγορά.

 

Η EPIC ΣΚΟΝΗ είναι εξειδικευμένη στην τεχνολογία επεξεργασίας σκονών, είναι θυγατριίδα επιχείρηση της EPIC ΟΜΑΔΑΣ και ιδρυμένος το Μάιο του 2012. Η EPIC έδρα βρίσκεται στο λιμένα Qingdao. Επαρχία Shandong, Κίνα.

 

Υπηρεσία

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 

Σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις σας, διάφορες λύσεις διαδικασίας γίνονται και η λογικότερη λύση επιλέγεται μετά από τη συγκριτική ανάλυση για να επιτύχει τον ιδιωτικό σκοπό προσαρμογής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Η EPIC ΣΚΟΝΗ είναι εξειδικευμένη στην τεχνολογία επεξεργασίας σκονών. Η ομάδα μας έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στη διάφορη επεξεργασία σκονών, είμαστε επαγγελματικότερος προμηθευτής των προγραμμάτων επεξεργασίας σκονών, ειδικά άλεση σκονών, σκόνη ταξινομώντας τη διασκόρπιση σκονών, επιφάνεια σκονών treatemnt και ανακύκλωση αποβλήτων, με την ξηρά διαδικασία και την υγρή διαδικασία.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : EPIC σκόνη

Αριθμός Υπαλλήλων : 22~50

Ετήσιες πωλήσεις : 2.5 million-5 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 50% - 60%